• Költöztetés
  • Bútorszállítás
  • Iroda költöztetés
  • Raktárköltöztetés
  • Elérhetőségeink
  • Költöztető
  • Oldaltérkép

Raktárköltöztetés

Egy raktár költöztetéssel jóval nagyobb feladat, mintha az otthonunkból kellene kiköltöznünk. Az árukkal megtöltött helyiségek kipakolása nagy odafigyelést igényel. Cégünk 15 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, így nem okoz gondot számunkra a gyors és pontos munkavégzés.

Az áruk mérete, mennyisége és nagysága teljes eltér egy lakásban található teljes berendezéstől. Az ipari gépek, berendezések, árucikkek és dokumentumok költöztetése sokszor speciális eszközöket igényelnek. Vállalkozásunk felkészült ezekre a kihívásokra, tapasztalt szakembereink az évek során rengeteg problémával találták már szembe magukat, de mindig hatékonyan oldották meg ezeket. Rendelkezésre álló sajátos eszközeink segítségével könnyen úrrá leszünk a nehéz feladatokon. A nehéz és nagyméretű tárgyakat gurtnival (gerincheveder) segítségével visszük, ahol lehetséges négykerekű bútorszállító lapon (bolygón) mozgatjuk a raktárkészletet. További eszközök támogatják még munkánkat, melyekkel könnyedén, határidőre elvégezzük az átszállítást.

Raktár költöztetés

A teljes raktár költöztetést megelőzően körültekintően elvégzett felmérés szükséges. Ahhoz, hogy gyors és precíz munkát tudjunk végezni, mindenképpen szükséges egy pontos raktárnyilvántartás, hiszen ez alapján lehet majd egyeztetni, hogy milyen termékeket, árucikkeket szállítottuk egyik raktárból a másikba.

Természetesen a pontos nyilvántartás mellett - és még a raktárköltöztetés előtt - érdemes egy felülvizsgálatot is tartania a megrendelőknek, hiszen sokszor elavult eszközök, idejétmúlt dokumentumok hevernek a raktárban, amire nincs szükségük. Ezeket szállítás előtt selejtezzék le, semmisítsék meg. Nemcsak helyet spórolnak majd az új helyiségben, hanem így időt és költséget is megtakaríthatnak.

Minden olyan feladat, amelyet egy külsős cég végez el, bizonyos kockázatot jelent a vállalkozás számára. A raktárköltöztetés is ilyen bizalmi megbízás. Mi jól tudjuk mindezt, profi csapatunk csak a saját feladataira koncentrálva végzi tevékenységét. Irattárak szállításakor nem kell attól tartani a cégvezetőknek, hogy a belső információk rajtunk keresztül kiszivárognak és a pontos nyilvántartás alapján az árukészletek is rendben megérkeznek majd az új raktárhelyiségbe.