• Költöztetés
  • Bútorszállítás
  • Iroda költöztetés
  • Raktárköltöztetés
  • Elérhetőségeink
  • Költöztető
  • Oldaltérkép

Életed egyik fontos eseménye a költözés. Lehetnek ehhez kapcsolódó pozitív és negatív érzéseid is. Általában az ember számára feszültséggel jár a környezetváltozás és irtóznak még a gondolattól is, hogy mekkora munkával fog járni a váltás.

Az idősek számára ez még nehezebb időszak, hiszen sokszor több évtizedig élnek ugyanabban a házban. Minden oda köti őket, nehéz megválni a jól ismert szobáktól, szomszédoktól. Előkerülnek a rég elfeledett emlékek, amelyek különböző érzéseket hoznak vissza számukra.

A költözéssel kapcsolatos aggodalom teljesen érthető, hiszen az életed folyamán összegyűjtött berendezési tárgyaidat, értékeidet kell felpakolnod egy teherautóra. Idegenek jönnek és felkapják drága bútoraidat, féltve őrzött törékeny dolgaidat.

Teljesen természetes érzések ezek, melyeket a megrendelőink által nap, mint nap tapasztalunk költöztető Budapest cégként.

Költöztető budapest

A stresszes időszak már a költözés előtt elkezdődik, de tetőfokára akkor hág, amikor a csomagolásra kerül a sor. Először aprólékosan próbálsz mindennek helyet találni a dobozokban, óvatosan becsomagolod a törékeny porcelánokat. A költözés során egy csomó rég elfeledett tárgy kerül elő a szekrények mélyéről, amik feleslegessé váltak. Rájössz, hogy szelektálnod kéne, de az idő véges és egyszer csak elérkezik a költözés napja. Ekkor már csak bedobálod a kartondobozokba, zsákokba a dolgokat. A költöztetést végző autó megpakolása után, még könnyes búcsút veszel a régi életedtől, aztán mosolyogva fordulsz az új irányba.

Annak érdekében, hogy a költözés napján minél kisebb legyen a változással járó stressz, érdemes profi cégre bízni a berendezések, csomagok szállítását. 15 éves tapasztalattal a hátunk mögött bizton állítjuk, hogy a fejvesztett kapkodás, törött bútorok és elhagyott csomagok gondolatát is elkerülheted, ha költöztetőink segítenek majd neked.

Amennyiben nehezedre esik a csomagolás, akkor a legjobb megoldás, ha a cégünk által nyújtott szolgáltatást is megrendeled.