• Költöztetés
  • Bútorszállítás
  • Iroda költöztetés
  • Raktárköltöztetés
  • Elérhetőségeink
  • Költöztető
  • Oldaltérkép

Iroda költöztetés

A cégek életében előbb-utóbb elérkezik az a pont, amikor akkorára nőnek, hogy irodát kell cserélniük, esetleg terjeszkedni kezdenek új helyiségek irányába. Ennek a változásnak velejárója az irodaköltöztetés. A döntés meghozatala után a vállalkozások célja, hogy mielőbb elkezdődhessen a munka az új irodákban.

Ehhez nyújt cégünk hathatós segítséget, hiszen 15 éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a területén.

Egy iroda teljes átköltözetése komoly szervezési feladat a cégek számára. A pontosság és gyorsaság elsődleges szempontok, mivel mindenkinek érdeke, hogy a legkisebb munka kieséssel megoldódjon az iroda költöztetés problémája.

irodaköltöztetés

Mi minden esetben a kapcsolatfelvétel után megrendelőinkkel egyeztetjük a feladat nagyságát, felmérjük a szállítandó bútorok, iratok, elektronikai és számítástechnikai eszközök mennyiségét. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ezen eszközök szállításra való előkészítése mennyire fontos ahhoz, hogy precíz munkát tudjunk végezni. Annak érdekében, hogy a dobozokban elhelyezett iratok, dokumentumok, kisebb eszközök, mind a megfelelő helyre kerüljenek az új helyiségben, célszerű felcímkézni azokat, megjelölve a helyet, ahová át kell rakni a szállítás után.

A költöztetés megkezdése előtt javasoljuk megrendelőinknek, hogy a csomagolás előtt végezzenek el egy selejtezést, takarítást. A már nem használt iratokat, dokumentumokat semmisítsék meg, az elavult eszközöket pedig selejtezzék le, hiszen ezzel is csökkentik az átszállítandó mennyiséget, így kevesebb lesz a költségük, valamint gyorsabb lesz a szállítás is.

Továbbá egyeztetjük, hogy milyen feladatokat kell elvégeznie a megrendelőnek az iroda költöztetés előtt, mellyel segíti a precíz szállítást. Az irodában található bútorok ajtajait, fiókjait minden esetben le kell ragasztani, ezzel megelőzhetőek lesznek a balesetek és az irodabútorok sérülése. Az elektronikai és számítástechnikai eszközöket megfelelő csomagolással kell ellátni, célszerű a kábeleket, vezetékeket kötegelve becsomagolni.

Rutinos, jól képzett csapatunk az iroda költöztetés kapcsán szükséges speciális eszközökkel mind rendelkeznek. Több éves tapasztalatuk segít megoldani a váratlan helyzeteket. Munkánk minőségéért felelősséget vállalunk, így megrendelőink bízhatnak abban, hogy kollégáik időben elkezdhetik a munkát az új környezetben. Amennyiben Ön is egy több éves tapasztalattal rendelkező költöztető céget bízna meg az irodájának az átköltöztetésével, akkor kérem keressen fel minket az elérhetőségeinken. Csapatunk rendelkezésre áll a lehete legrövidebb idő alatt, így amennyiben minket bíz meg a feladat elvégzésével, nem csak minőségi munkát kap, de gyors preciz szakambereket is.

Várjuk hívását, és megoldjuk a költöztetést. Tibi.