• Költöztetés
  • Bútorszállítás
  • Iroda költöztetés
  • Raktárköltöztetés
  • Elérhetőségeink
  • Költöztető
  • Oldaltérkép

Bútor szállítás

Az idők során elhasználódott bútoraid cseréje időszerűvé vált?

Szeretnéd új dizájn szerint berendezni lakásodat, és ehhez új bútorokat vásárolnál?

Ugye ismerős kérdések, melyeket szinte mindenki feltett már magának. És vajon ezt a kérdést hányszor tetted fel magadnak a fentiek kapcsán:

Ki fogja hazaszállítani az új bútort?

Sokan gyorsan megfogalmazzák a választ maguknak. Majd megkérem a havert, ismerőst, kollégát – és még ki tudja kit –, hogy dobja haza kocsijával a megvásárolt bútort. Ez költségkímélő megoldásnak tűnik, azonban a bútorszállítás nem könnyű feladat. Több probléma is felmerülhet már a bepakolás során is. Például nem fér be minden egyszerre a csomagtartóba. Hányszor láttuk már, hogy a bútoráruház parkolójában próbálják begyömöszölni a kanapét egy kombi hátuljába, végül kénytelenek bútorszállító céget hívni telefonon.

Bútorszállítás

Történt már nem egy olyan eset, amikor a vadonatúj bútor a szakszerűtlen bútor szállítás miatt törötten érkezett meg a lakásba és ilyenkor persze senki nem vállalja a felelősséget a károkozásért. Rengeteg szakszerűtlen megoldással találkozunk az utcán járva. Soha ne hagyd, hogy a bútort nyitott teherautóban szállítsák, hiszen bármikor eleredhet az eső. Ezzel azt kockáztatod, hogy hazaérkezés után használhatatlan kacatot szednek le a kocsiról. A bútorszállításkor sokan elfeledkeznek a bútorok sérülékenységéről és nem párnázzák ki az autó oldalát. Ez tovább fokozhatja a szállított tárgy értékcsökkenését, karcolódását, törését.

Cégünk egyik fő profilja a bútorok szállítása. Kollégáink 15 év tapasztalatát felhasználva, mindig a minőségi munkavégzésre törekszenek. Nagy figyelmet fordítanak a biztonságra. A felelősségteljes bútor szállítás nálunk elsődleges.

Tapasztalatainkat felhasználva könnyen túljutunk a problémákon. Sokszor fordul elő, hogy szűk helyen kell dolgoznunk, keskeny ajtókon és folyosókon át kell a bútorokat a lakásból ki- vagy berakodni. Ezekre a váratlan esetekre fel vagyunk készülve. A megrendelőink figyelmét mindig felhívjuk arra, hogy a sérülésmentes szállítás alapja a bútorok megfelelő előkészítése. A szabadon lengő fiókok, és szekrényajtók balesetveszélyesek. A bútorok szállításának megkezdése előtt ezeket mindig le kell ragasztani, be kell zárni. Lapraszerelhető bútorok szét- és összeszerelését vállaljuk, azonban a megrendelő igénye szerint egyben is elszállítjuk azt. Ekkor azonban nem vállalunk felelősséget a sérülésmentességért. Műszaki cikkek, háztartási gépek szállítása esetén szintén fontos az előkészítés. A plazma és LCD tévéket fóliával vonjuk be, a teherautóban pedig pokróccal, vastag kartonlappal óvjuk a sérülésektől.

Megbízható és precíz munkára számíthatsz, ha cégünket választod a bútor szállítás nehézségeinek megoldására.